2015-01-11

SAMMANSTÄLLNING AV 2014

Förra året gjorde jag ett inlägg med en sammanställning av året. Jag upplevde själv att det var kul att få allt (eller det mesta i alla fall) samlat och få en liten bekräftelse på att man faktiskt kan lyckas producera en hel del fint under loppet av ett år. Därför tänkte jag göra samma sak det här året. De flesta årssammanställningar brukar väl komma lite närmare nyår än den 11 januari, men vi kan ju låtsas att mitt inlägg snarare kommer nu för att jag är originell och inte för att min dotter har krånglat med sina sovrutiner och vaknar med (vad som verkar vara) mardrömmar på nätterna.

2014 var i alla fall året då jag gick tillbaka till jobbet efter femton fina månader som föräldraledig. Jag bytte min tjänst som fritidspedagog till en lärartjänst, vilket har erbjudit mig många nya utmaningar som jag såklart har växt av - även om man har svårt att inse det när man är mitt i det alla gånger. I och med att jag började jobba igen har jag inte längre haft samma tid till virkning som jag hade när jag var hemma, då jag har en fantastisk dotter som gillar att (och behöver) sova. Istället har jag fått vara kreativ och ta fram virknålen på raster och möten där det passat sig att virka. En del känner jag i alla fall att jag har hunnit med att färdigställa. Här är ett axplock.
När jag tittar på de här bilderna märker jag att det har blivit en hel del filtar och barnvagsnmobiler.  Och dessvärre har jag mer än någonsin påbörjat projekt som sedan stuvats ner i lådor och väntar på att avslutas, det är något som jag måste försöka bli bättre på.

Nåväl. 2014 var ett fantastiskt år, med underbara årstidsskiftningar, två utlandsresor och en liten tjej som blev en stor tjej som började på förskolan och har vuxit något otroligt som person. Att ens barn går iväg till ett annat ställe där man som förälder inte "får" vara med och delta är faktiskt fantastiskt. Att hon kommer hem med nya uttryck, påhitt och nya upptäckter om sin personlighet är ju underbart. Nu ser vi vad 2015 har att erbjuda. Gott nytt år!Inga kommentarer: